Inkomensbeheer

Heeft u hulp nodig om uw financiën op orde te krijgen of te houden maar u wilt geen bewindvoerder of curator? Dan is vrijwillig financieel beheer wellicht iets voor u.

Met name mensen die (tijdelijk) het overzicht over hun financiën missen of zelf vinden dat het beter is om dit uit te besteden, kunnen we op deze wijze ondersteunen.

Vrijwillig beheer is volledig afgestemd op uw wensen. U maakt afspraken met ons waarin precies staat beschreven welke werkzaamheden u aan ons uitbesteed en welke u zelf blijft doen. Bij vrijwillig beheer blijft u zelf verantwoordelijk voor alle handelingen. We nemen géén beslissingen voor u. 

Onze visie

Wij stellen de persoon centraal. Uw wensen en mogelijkheden staan voor ons bovenaan. Wij doen zo veel mogelijk in overleg. Ook stellen we in overleg het leef- en zakgeld vast. Dit bedrag ontvangt u per week of per maand en kunt u vrij besteden. U hoeft hiervoor geen bonnetjes te bewaren. En wilt u een keer op vakantie? Geen probleem. We zien graag dat u geniet van het leven. We kijken daarbij natuurlijk wel of het financieel mogelijk is, uw budget is ten alle tijden de leidraad.

Ons werkgebied

Wij werken bij voorkeur binnen een straal van maximaal 40 km rond Apeldoorn. Woont u verderweg dan zullen wij eerst nagaan of er mogelijkheden zijn. Neemt u dan even contact ons op. 

Contact en kennismaking

U gaat naar alle waarschijnlijk een langdurige relatie aan met ons. Dan is het belangrijk dat er een 'klik' is tussen ons beiden. Wij zijn er daarom ook een groot voorstander van om eerst eens persoonlijk kennis met u te komen maken. Dat gesprek vindt doorgaans bij u thuis plaats. Als u een (vrijblijvend en kostenloos) kennismakingsgesprek wenst dan kunt contact met ons opnemen, onze contact gegevens vindt u hier. U kunt dan vragen naar Irma Post, onze vestigingsleider in Apeldoorn.

Wachtlijst

Wij werken niet met wachtlijsten maar hebben in principe altijd plaats voor personen die onze hulp nodig hebben. 

Brochure

Wilt u alvast meer lezen download dan een brochure vanaf deze pagina.


In het menu hiernaast (links) kunt lezen wat de kosten zijn en hoe wij starten met elkaar. U kunt ook direct hier klikken.