Over ons

Onze geschiedenis

SOFIAD (SOciale en FIscale ADvisering) is de voorzetting van Heemskerk Belastingadvies uit Vaassen. Per 1 januari 2008 is SOFIAD ontstaan door de uitbreiding met twee fiscaal-juristen: Irma Post en Michel van der Schoor. In 2011 is onze vestiging in Apeldoorn-Noord geopend. In die periode zijn ook onze activiteiten opgesplitst in enerzijds de belastingadvisering welke onder de naam SOFIAD vanuit Vaassen werkt en anderzijds in de bewindvoering (en curatele) die onder de vlag van SOFIAD Bewind B.V. vanuit Apeldoorn opereert.

Ons doel

Als bewindvoerder willen wij graag mensen helpen door ze maatwerk te leveren. Wij kennen geen standaarddossier. Er zijn teveel bewindvoerders die onderbewindgestelden/cliënten als een dossiernummer zien. Wij proberen door middel van een persoonlijke benadering onze klanten te motiveren en te informeren zodat zij zich thuisvoelen bij ons. Onze ervaring is dat bewindvoering een teamsport is waarbij wij samen met onze cliënten reële doelen willen realiseren. Voor de ene cliënt is dat het oplossen van een schulden-probleem, voor de ander is dat het wegnemen van de stress die met financiën samenhangt en voor weer een ander is dat werken aan financiële zelfstandigheid. Maar bovenal moet een bewindvoerder zoveel mogelijk rust brengen op het financiële vlak.

Ons doel, vanuit de belastingoptiek bekeken, is om mensen met een zorgvraag van goede fiscale en juridische hulp te voorzien tegen een betaalbaar tarief.  Omdat wij veel klanten hebben die in een zelfde situatie verkeren kunnen wij efficiënt werken. De tijd die wij investeren in onze kennis en producten kunnen wij op die manier aan veel mensen aanbieden waardoor onze tarieven vriendelijk kunnen blijven. Daarnaast kennen wij onze eigen grenzen en zullen u, indien dat nodig is, verder helpen binnen ons netwerk van andere deskundigen als wij zelf niet over deze kennis beschikken.